Ga direct naar het artikel
1 mei 2020

Voorzichtig meer mobiliteit

Voor onze gezondheid en die van de anderen, moeten we nog heel voorzichtig zijn en is onze bewegingsvrijheid beperkt. Tegelijkertijd bereiden we ons voor op de 1,5-meter-samenleving. Hoe richten we onze publieke ruimte slim in?

Zoek naar aanpassingen

Daarbij letten we meer dan ooit op de effecten voor klimaat en milieu. Inmiddels gaan basisscholen weer beginnen. Steeds meer winkels gaan weer voorzichtig open. Werkgevers zoeken naar aanpassingen in hun kantoorhuisvesting en op de werkvloer. We verbeteren het thuiswerken en werken op flexibele tijden.

Voorzichtig meer mobiliteit

Maar ook het woon- werkverkeer komt weer een beetje op gang. Met en voor de werkgevers die aangesloten zijn bij het programma van Zuid-Limburg Bereikbaar (ZLB), ondernemers en logistieke partners zoeken we mee naar veilige werkwijzen en veilige mobiliteit voor medewerkers, klanten en leveranciers.

Hulp nodig?

Denk je dat we je kunnen helpen met mobiliteit en logistiek in deze crisistijd en ben je nog geen lid van ZLB? Mail ons dan via info@zuid-limburg-bereikbaar.nl en wij kijken of en hoe we je kunnen helpen.

Campagne rijksoverheid 1,5 meter afstand
Op de hoogte blijven?
Ontvang tips, effectieve logistieke aanpassingen en verhalen over duurzame en slimme logistiek.
Meld je aan voor de nieuwsbrief Logistiek Bereikbaar