Ga direct naar het artikel
27 maart 2020

Restaurant ‘Bijzonder’ biedt ophalen en brengen

“Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!” Met deze mindset zet Dimitra van Doremalen op creatieve manier haar bedrijf zo goed mogelijk voort na de verplichte sluiting van de horeca in Nederland sinds de Coronacrisis.

Groot hart voor gezond en lekker eten

In haar restaurant `Bijzonder`, genieten klanten van gerechten die gemaakt zijn vanuit een groot hart voor lekker en gezond eten. De gerechten bestaan uit heel veel groenten, een beetje vlees en vis, suikervrij, geen gluten en veel plantaardige ‘zuivel’. Vegetariërs en veganisten zijn vaak te vinden bij Bijzonder. Naast vegetarische en veganistische opties, biedt Bijzonder ook de mogelijkheid voor haar gasten om vlees en vis te eten.

Afhalen en bezorgen

Sinds kort kunnen klanten bij restaurant Bijzonder ook gerechten afhalen. En Dimitra bezorgt haar gerechten aan huis tussen 16.00 en 17.00 uur. Het thuisbezorgen gebeurt met een e-cargobike van stadsaanpak Maastricht Bereikbaar. Dit is een bijzondere ervaring voor Dimitra. In het begin fietste ze nog wat wiebelig op die kinderkopjes in de binnenstad, maar al snel wist haar weg prima te vinden met de e-cargobike . `Hij fietst heerlijk en ik krijg mijn dagelijkse portie frisse lucht!` 

Help ons en wij helpen jou

Restaurant Bijzonder wil tijdens de coronacrisis graag haar steentje bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van haar klanten. “Help ons nu om dit te realiseren en draag bij aan je eigen en aan onze toekomst! Wij koken voor jou verse eenpersoonspannetjes boordevol groenten en vitaminen. En dat allemaal biologisch en in eigen keuken bereid.”

Restaurant Bijzonder is aangesloten bij Les Tables. De horecabrancheorganisatie heeft zich dit voorjaar aangesloten bij de stadsaanpak Maastricht Bereikbaar van het programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar.

Als ondernemer ook op zoek naar een alternatief voor het bezorgen van jouw producten aan huis? Probeer dan eens twee weken gratis een DeliverEbike.

Op de hoogte blijven?
Ontvang tips, effectieve logistieke aanpassingen en verhalen over duurzame en slimme logistiek.
Meld je aan voor de nieuwsbrief Logistiek Bereikbaar