Ga direct naar het artikel
9 februari 2021

Even voorstellen: logistiek makelaar Miranda Volker

Logistiek Bereikbaar heeft er een nieuwe logistiek makelaar bij: Miranda Volker versterkt vanaf 22 februari 2021 het team. Miranda adviseert samen met logistiek makelaar Mark Luikens bedrijven in Zuid-Limburg hoe ze hun logistieke stromen zo optimaal en duurzaam mogelijk kunnen inrichten. Samen zetten ze in op slimme en duurzame logistiek in Zuid-Limburg.

Als logistiek consultant voor haar eigen bedrijf ViPro Management heeft Miranda met haar kennis en kunde meerdere opdrachtgevers bedient. Binnen elke organisatie draagt ze graag haar steentje bij aan de logistieke vooruitgang van een organisatie. Söhner Kunststoff Verpackungen, Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) en DSM zijn namen van opdrachtgevers die op haar CV prijken.

Bij haar opdrachtgever Bureau Voorlichting Binnenvaart adviseert en ondersteunt ze bedrijven bij de overstap van vervoer over de weg naar het duurzamere alternatief over water. Ook bij Logistiek Bereikbaar helpen we bedrijven om de slag te maken van vervoer over de weg naar water. 

Miranda over haar nieuwe uitdaging bij Logistiek Bereikbaar: “Ik streef naar een werkwijze en oplossing die past bij de opdracht en de werkomgeving. Daarbij ga ik graag proactief aan het werk en wend ik mijn logistieke expertise aan om organisaties verder te helpen. Logistiek staat niet stil. Graag maak ik samen met mijn collega’s bij Logistiek Bereikbaar de logistieke ambitie van menig bedrijf waar!”

Naast enthousiasme voor haar nieuwe rol als logistiek makelaar bij Logistiek Bereikbaar brengt Miranda door de grote variatie in opdrachtgevers en projecten een breed palet aan ervaringen met zich mee. Zo heeft ze kennis en ervaring opgedaan op het gebied van:

  • intermodaal transport (vrachtwagen, trein, binnenschip);
  • het optimaliseren van het distributienetwerk;
  • verduurzamingsprojecten stadslogistiek;
  • transportverpakkingen
ATK 20150320 0339 72Ppi

Interesse in een vakkundig én kosteloos adviesgesprek met onze nieuwe logistiek makelaar Miranda Volker?

Miranda Volker
Logistiek Makelaar
Op de hoogte blijven?
Ontvang tips, effectieve logistieke aanpassingen en verhalen over duurzame en slimme logistiek.
Meld je aan voor de nieuwsbrief Logistiek Bereikbaar