Go directly to the article

Question?

Find your answer quickly

Over Logistiek Bereikbaar
  • Logistiekbereikbaar.nl is onderdeel van het online platform ZuidLimburgBereikbaar.nl. Het programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar draagt met een logistieke aanpak bij aan het vestigingsklimaat voor bedrijven. We denken graag met je mee over logistieke oplossingen die de efficiency van je transport, opslag en distributie vergroten. Bovendien werken we samen met vele partners aan de ambitie van een emissieloze binnenstad van Maastricht in 2025 voor wat betreft bestel- en vrachtverkeer.

  • De logistiek makelaars van het programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar zetten hun expertise gratis in om bedrijven te helpen bij het efficiënter en groener maken van hun logistieke processen. Samen maken we de beweging naar slimmere logistiek in Zuid-Limburg. Zo komen we tot duurzame oplossingen met een blijvend effect en vaak kostenbesparend. Op maat voor jouw bedrijf.

  • Makelaar duurzame stadslogistiek: Françoise van den Broek

    Projectleider Logistiek: Mark Luikens

    Onder de vlag van Zuid-Limburg Bereikbaar werken overheden, bedrijfsleven en mobiliteitsaanbieders samen aan slimmer, duurzamer, gezonder en veiliger vervoer in Zuid-Limburg. Kijk voor een overzicht van alle medewerkers op de corporate website Zuid-Limburg Bereikbaar.